Termeni si conditii

Condiţii şi prevederi legale

Prin accesarea www.SolarInstal.ro, denumit in continuare domeniu, acceptati conditiile si prevederile legale prezentate mai jos. Va rugam sa parcurgeti cu atentie aceste paragrafe.
Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii si prevederi legale, nu puteti solicita nici o obligatie din partea S.C. DEEL TECH CONSTRUCT S.R.L. si va rugam sa nu accesati acest domeniu.

Confidenţialitate

S.C. DEEL TECH CONSTRUCT S.R.L. apreciaza si saluta interesul dumneavoastra pentru oferta noastra de servicii si pentru domeniul nostru pe Internet www.SolarInstal.ro. Este important, pentru noi, sa aveti certitudinea sigurantei si a confortului, in momentul vizitarii domeniului nostru pe internet, viata dumneavoastra privata fiind protejata si respectata conform legislatiei.

Dreptul de autor şi marcă inregistrată

Dreptul de autor asupra continutului acestui domeniu revine S.C. DEEL TECH CONSTRUCT S.R.L. Bucuresti, sect. 2, Romania. Toate drepturile sunt rezervate, insa domeniul este public.
Informatiile continute, inclusiv: text, grafice, planuri, marca societatii, icoanele butoanelor, imagini, date prelucrate sunt proprietatea S.C. DEEL TECH CONSTRUCT S.R.L. si sunt protejate prin legile locale (legea dreptului de autor si legi conexe) si internationale specifice. Copierea, redistribuirea, decriptarea, spargerea de cod, blocarea in functionare, violarea drepturilor de acces a oricarei parti componente a domeniului este strict interzisa. Autorizarea traducerii in alte limbi straine, a publicarii unor fragmente si/sau a adaptarii unor informatii continute in acest domeniu se face in mod expres numai cu acordul, in scris, al S.C. DEEL TECH CONSTRUCT S.R.L. (face exceptie utilizarea in interes particular in scopuri non-comerciale).

Lipsa garaniilor. Sugestii

Domeniul poate contine legaturi cu alte domenii. Oferim aceste legaturi doar ca o facilitate pentru vizitatori, includerea acestei conexiuni nepresupunand acordul proprietarului. S.C. DEEL TECH CONSTRUCT S.R.L. nu controleaza, nu verifica si nu monitorizeaza aceste domenii si nu va putea fi facut responsabil de stricaciuni cauzate prin navigarea in acest domeniu sau in alte domenii aflate in legatura, de catre nici o parte (ex. intreruperea afacerii/proiectului, pierderea unor programe, informatii etc.). S.C. DEEL TECH CONSTRUCT S.R.L. nu ofera garantii referitoare la oricare alt domeniu ce poate fi accesat prin domeniul sau. Depinde de dumneavoastra luarea unor masuri de siguranta astfel incat orice informatie selectati pentru uz personal sa nu contina virusi.

Informatiile existente in acest domeniu pot fi modificate oricand fara notificari prealabile.
Prin transmiterea de catre dumneavoastra a oricarui tip de informatie – referate tehnico-stiintifice, soft-uri, planuri etc. – permiteti utilizarea, reproducerea, modificarea si/sau difuzarea de catre S.C. DEEL TECH CONSTRUCT S.R.L., fiind de asemenea de acord cu preluarea de catre noi a know-how-ului, conceptelor stiintifice etc.

Orice alte drepturi nespecificate aici ne sunt rezervate.